Home LAJME Fatmir Limaj – Nese Albini i fiton 51 % un do ta le politiken

Fatmir Limaj – Nese Albini i fiton 51 % un do ta le politiken

0
Fatmir Limaj – Nese Albini i fiton 51 % un do ta le politiken

Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.

Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja..

Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme shiheni ju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here