Home LAJME Familja e njohur në Kosovë e mllefosur: ‘U kalbshi në burg o hajna, dështuat dhe na morët në qafë 20 vite?

Familja e njohur në Kosovë e mllefosur: ‘U kalbshi në burg o hajna, dështuat dhe na morët në qafë 20 vite?

0
Familja e njohur në Kosovë e mllefosur: ‘U kalbshi në burg o hajna, dështuat dhe na morët në qafë 20 vite?

Ne familja e Haki Imerit duke perjetuar zhgenjime te njepasnjeshme nga institucionet e Unmikut te Euleksit dhe ato vendore qe deshtuan te sjellin urdherdhenesit dhe vra sesit para drejtesise per dy dekada, themelimi i Gjykates Speciale ishte e vetmja shprese te ciles i besuam dhe i besojme gjer ne fund. ja detajet

Ne familja e Haki Imerit duke perjetuar zhgenjime te njepasnjeshme nga institucionet e Unmikut te Euleksit dhe ato vendore qe deshtuan te sjellin urdherdhenesit dhe vra sesit para drejtesise per dy dekada, themelimi i Gjykates Speciale ishte e vetmja shprese te ciles i besuam dhe i besojme gjer ne fund. / pamjet ekskluzive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here