Home LAJME Fahri Xharra: ‘Turqit gjatë perandoris Osmane i merrte grat shqipëtare dhe bënte qef 1 nat me to’

Fahri Xharra: ‘Turqit gjatë perandoris Osmane i merrte grat shqipëtare dhe bënte qef 1 nat me to’

0
Fahri Xharra: ‘Turqit gjatë perandoris Osmane i merrte grat shqipëtare dhe bënte qef 1 nat me to’

Fahri Xharra: ‘Turqit gjatë perandoris Osmane i merrte grat shqipëtare dhe bënte qef 1 nat me to’

Haremi perandorak i epokës osmane, ishte koleksioni i grave, vajzave, minoreneve, shërbëtorëve, dhe robinave kristiane qe ai i merrte me force nga vendet kristiane te pushtuara prej tij. Ata ishin kryesisht nga Ballkani, Afrika e Veriut, Arberia etj. Sulltani kishte me mijera te tilla.Per cudi sot askush nuk flet per keto hareme apo skllaverine e vajzave dhe grave shqiptare. / Ju ftojmë që ta hapni  ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here