Home LAJME Enver Hoxhaj: ‘Vetëvendosja kishin qen krejt hajna, sjan tu tregu pik serioziteti?’

Enver Hoxhaj: ‘Vetëvendosja kishin qen krejt hajna, sjan tu tregu pik serioziteti?’

0
Enver Hoxhaj: ‘Vetëvendosja kishin qen krejt hajna, sjan tu tregu pik serioziteti?’

Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spektakël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në seancë e ata nuk e kanë.
Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipokrizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën. Ju ftojmë që ta shiheni deklaraten

Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spektakël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në seancë e ata nuk e kanë.
Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipokrizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën. Ju ftojmë që ta ndiqni deklaraten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here