Home LAJME EKSLUZIVE:VIDEO Ky Është Burri I Leonora Jakupit, Nuk Keni Për Ta Besuar Kurrë Kush Është..

EKSLUZIVE:VIDEO Ky Është Burri I Leonora Jakupit, Nuk Keni Për Ta Besuar Kurrë Kush Është..

0
EKSLUZIVE:VIDEO Ky Është Burri I Leonora Jakupit, Nuk Keni Për Ta Besuar Kurrë Kush Është..

EKSLUZIVE:VIDEO Ky është burri i Leonora Jakupit, nuk keni për ta besuar kurrë kush është..

Leonora Jakupi i ka dhëne fund beqarisë ne një feste private te organizuar larg medieve. Se Leonora Jakupi ka qene gjithmonë e heshtur për lidhjet e saja private e din te gjithë, dhe këto lidhje ajo arriti ti mbaj te fshehur nga media.

Sipas disa burimeve mendohet se fatlumi qe është i martuar me Leonoren jeton tash e disa vite ne Angli dhe është pronar i disa bizneseve te mëdha atje shtyp ne foton posht ketij shkrimi shihni burrin e saj.

Leonora Jakupi i ka dhëne fund beqarisë ne një feste private te organizuar larg medieve. Se Leonora Jakupi ka qene gjithmonë e heshtur për lidhjet e saja private e din te gjithë, dhe këto lidhje ajo arriti ti mbaj te fshehur nga media.
Sipas disa burimeve mendohet se fatlumi qe është i martuar me Leonoren jeton tash e disa vite ne Angli dhe është pronar i disa bizneseve te mëdha atje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here