Home LAJME Edhe kjo ndodh: 43-vjeçari çoi dy 13-vjeçare në një mostel në rrugën Prishtinë-Podujevë

Edhe kjo ndodh: 43-vjeçari çoi dy 13-vjeçare në një mostel në rrugën Prishtinë-Podujevë

0
Edhe kjo ndodh: 43-vjeçari çoi dy 13-vjeçare në një mostel në rrugën Prishtinë-Podujevë

Dy vajza 13-vjeçare nga Prishtina janë raportuar të zhdu kura nga familjarët e tyre.Gjatë kohës sa nuk ishin në shtëpi, ato po dyshohet se janë marr nga një burrë 43-vjeçar.U takuan në një kafene.

Nga aty, 43-vjeçari po dys hohet se mori vajzat e mitura dhe me veturën e tij i dërgoi në një hostel.

Sipas burimeve të Express brenda Prokurorisë, i dys huari kishte paguar një dhomë për vajzat, por ishte futur edhe vetë aty, për qëllime sek suale.

“Janë njoftuar diku në kafiteri në Podujevë, me veturë i ka dërguar në mostel, aty ua kishte paguar një dhomë, në të cilën kishte hyrë edhe vetë, për qëllime s.k.”, kanë thënë .

Pas ekzami nimeve mjekësore, është konstatuar se i d yshuari dhe të miturat nuk kanë kryer marr ëdhënie, por ndaj të dyshuarit është iniciuar rasti si.

“Janë bërë ekzami nimet, nuk kemi të bëjmë me dhunim, por sek.ual. I ka prekur, por nuk ka ndodhur akti. Vepra ekziston, vajzat janë shumë të vogla, i dyshuari është i martuar. E kemi ndaluar personin, e kemi bërë aktvendimin, po presim ta deponojmë nesër në mëngjes për Gjy katë”, kanë thënë burime brenda Prokurorisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here