Home LAJME Shqiptari tu e sharë: Adem Jasharin

Shqiptari tu e sharë: Adem Jasharin

0
Shqiptari tu e sharë: Adem Jasharin

Anton nuk di të ndalur. Ai nuk po zgjedh as fjalë e as metoda për të sha,rë, ofenduar, jo vetëm shqiptarët musli,manë të Kosovës, por edhe figurën emblematike të kombit shqiptar, Adem Jasharin

Kosovarët e kanë marrë me shqetësim gjuhën e këtij radi kal isti, pasi që ai ofendon dhe fyen rëndë edhe komandatin tonë Adem Jashari. Ai e di mirë se Adem Jashari falte nam azin, agjër onte Ramazanin, dhe jo vetëm ai,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here