Home Top Stories E pashpjegueshme, kjo i ndodhi Hashim Thaçit vetëm disa minuta me parë.

E pashpjegueshme, kjo i ndodhi Hashim Thaçit vetëm disa minuta me parë.

0
E pashpjegueshme, kjo i ndodhi Hashim Thaçit vetëm disa minuta me parë.

Presidenti i vendit si duket nuk është duke kaluar fort momente te mira, pasi kohet e fundit i janë ngatërruar gjerat dhe nuk është se po i shkojnë fort ne duar ashtu siç është mësuar tash e 2 dekada.

Presidenti me pare dha një interviste ne Hagë, por qe për analistet politik nuk është se gjithçka ka shkuar ne rregull.

Disa po mendojnë se për Hashim Thaçin këto janë ditët te fundit si Presidenti Kosovës, dhe për këtë do te shohim.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here