Home LAJME E pa Besushme: djal e ban llam Nënën

E pa Besushme: djal e ban llam Nënën

0
E pa Besushme: djal  e ban llam Nënën

E turp, shme: Prishtinasi e bën për spi tal nënën e tij
dita dites po shpeshtohen kto rasste, eh ma e dhimb shme sidomos tek prinderit.

Një rast i rëndë në familje është rapo rtuar të ketë ndodhur në Prishtinë.Pol icia e Kosovës ka arre stuar një person, pasi që i njëjti dyshohet ta ketë rah ur nënën e tij.

Deri tek ky incident dyshohet të ketë ardhur pas një mosmarr ëveshje familjare.

Nena ka pranuar trajtim mjekësor ndërsa i dyshuari pas intervistimit me vendim të prok urorit është dërguar në mba jtje.

Nëna ishte elenduar por mas 1 ore koh prap i dhike djali dhe nuk u ankua per djalin ishte duke qar por dhimta per djalin se lejoj te thot me gojen e saj qe djali ma bëri kete ja pamje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here