Home LAJME E mrekullushme: Ushtria e kosoves Stërvitje në Francë me Ushtrarët Francezë

E mrekullushme: Ushtria e kosoves Stërvitje në Francë me Ushtrarët Francezë

0
E mrekullushme: Ushtria e kosoves Stërvitje në Francë me Ushtrarët Francezë

E mrekullushme: Ushtria e kosoves Stërvitje në Francë me Ushtrarët Francezë.

Ushtria e kosoves është tu tregu profionalizem te madh, edhe pse jemi nder ushtrit ma e re, por po korrin sukses te jasht zakonshme po befasohen edhe ushtrit ma te mdhaja ne bot.

Ushtira e Kosoves po bën disa stervitje shum profesionale dhe te pa para deri me tani, jan te befasuar edhe Ushtria Franceze me Pofsionalizmin e Ushtris se kosoves dhe jan te knaqur siq kan deklaruat ata.

ju sjellim edhe disa pamje madheshtore

share

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here