“Djali im vdiiq nga kjo bimë helmuese”, kujdes fëmijët i vvret për 1 minutë dhe të rriturit për 15 (Foto)

0
1,437 views

Pasi i ndo,dhi fat,ke,qësia me fëmijën e saj, nëna e djaloshit e shpërndau këtë informacion për të gjithë që të ruajnë fëmijët dhe veten nga kjo lule vde,kjep,rurëse.

Historia e tris,htë e jetës së saj filloi atëherë kur Esteban, djali i saj 5 vjeç po luante me këtë bimë, madje dhe e kishte konsumuar. Pas pak nëna e tij vuri re se i biri nuk ndihej m,irë. Lëkura i kishte marrë një ngjyrë të çuditshme dhe shf,aqte pro,bleme të mëdha në frym,ëmarrje.

Kam marrë menjëherë amb,ulancën, por ishte shumë vonë dhe djali im vd,iq”, ka thënë mamaja. Arsyeja se pse i vd,iq i biri ka të bëjë me kim,ikatin që vjen nga lulja AMOENA, i cili është vde,kjep,rurës.

Shtëpiaket e mbajnë në shtëpi këtë lule sepse ajo qëndron jeshile dhe ka rezist,encë edhe nëse nuk ndodhet në diell.

Deri pak vite më parë janë numëruar 64 mijë raste hel,mimi nga kjo lule dhe nëse nuk ve,pr,ohet shpejt ajo është vde,kjep,rurëse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here