Home LAJME Ditë e natë Ushtria e jonë është në mbrojtje te vëndit

Ditë e natë Ushtria e jonë është në mbrojtje te vëndit

0
Ditë e natë Ushtria e jonë është në mbrojtje te vëndit

Ditë e nat Ushtria e jonë është në mbrojtje te vëndit, komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënantn,

Ndërsa bëri të ditur se rekrutimi i ushtarëve të rinj do të nisë së shpejti.
Ushtrisë së Kosovës i është shtuar një kontingjent prej 42 automjetesh ushtarake amerikane “Humvee”. “Një takim informues sot kisha me komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës,

Ushtria është e pregaditur per qdo koh dhe moment ta ruaj teritorin e vendit ton, dhe ti ruaj qytetaret e vëndit,

Ushtrisë së Kosovës i është shtuar një kontingjent prej 42 automjetesh ushtarake amerikane ‘Humvee’. Edhe rekrutimi i ushtarëve të rinj do të nisë së shpejti. Liria, shteti i pavarur dhe ushtria na japin identitetin dhe krenarinë e lirisë dhe demokracisë!”,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here