Home LAJME Dalin pamjet e stërvitjes/ Njësia Speciale: për mbrojtjen e Vëndit ne rastë te prekjes së territorit

Dalin pamjet e stërvitjes/ Njësia Speciale: për mbrojtjen e Vëndit ne rastë te prekjes së territorit

0
Dalin pamjet e stërvitjes/ Njësia Speciale: për mbrojtjen e Vëndit ne rastë te prekjes së territorit

Ministri i Punëve të Brendshme, deklaroi se njësia Speciale e Kërkimit të personave që i janë shmangur drejtësisë (ndryshe njësia speciale kundër “të Fortëve”), është një njësi e re elitë e Policisë, e cila po përmbush fazën stërvitore intensive, përpara daljes në terren. Në do të ngrihen edhe disa njësi të tjera, ja si po sterviten ata

“Është shumë e rëndësishme që të përcjellim mesazhin: “Drejtësia mund të vonojë, por kurrë nuk harron”. Ju jeni dëshmia dhe prova, kapaciteti që ne i japim qytetarëve, garancia se drejtësia në vend nuk do të harrojë askënd që i është shmangur asaj. Kjo Njësi, e cila do të jetë një ndër Njësitë elitë të Policisë, do të jetë pikërisht prova e këtij angazhimi serioz, për të kërkuar kudo që të jetë dhe për të vënë para drejtësisë këdo që ka llogari të hapura me të. Kjo është e para që dua t’iu them se mund ta shiheni se si po sterviten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here