Home LAJME Çfarë po ndodh me fytyrat e këtyre këngëtareve, kta veq po shkojn duke u bër ma te reja

Çfarë po ndodh me fytyrat e këtyre këngëtareve, kta veq po shkojn duke u bër ma te reja

0
Çfarë po ndodh me fytyrat e këtyre këngëtareve, kta veq po shkojn duke u bër ma te reja

Po t’i shikon me vëmendje fytyrat e këngëtareve tona ngjasojnë aq shumë edhe pse në fillimet e tyre ishin normal shumë të ndryshme dhe të kundërta nga njëra tjetra sidomos nga pamja,


Ato të japin përshtypje se kanë shtuar peshë që janë ‘fryre’ kështu apo butoxi i ka sjellë në këtë gjendje. Të tilla ka plot estrada jonë, por në veçuam këta emra: Fjolla Morina, Zanfina Ismaili, Adelina Berisha, E vetmja është Fjolla që publikisht ka pranuar për ndërhyrjet që ajo ka bërë.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here