Home LAJME Lajm i mir Çdo Grua Që Do Të Lind Fëmijë do Të Merr Mbi 700 Euro Dhe…

Lajm i mir Çdo Grua Që Do Të Lind Fëmijë do Të Merr Mbi 700 Euro Dhe…

0
Lajm i mir Çdo Grua Që Do Të Lind Fëmijë do Të Merr Mbi 700 Euro Dhe…

Seciles grua që do t’i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij si president. është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke. Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re. Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira qe i bie 719 Euro. Kjo eshte shume e mrekullueshme per prinderit qe do ti jap forca dhe shprese qe te perparojne dhe qe femija i tyre te mos hek per asgje.

Seciles grua që do t’i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij si president. është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke. Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re. Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira qe i bie 719 Euro. Kjo eshte shume e mrekullueshme per prinderit qe do ti jap forca dhe shprese qe te perparojne dhe qe femija i tyre te mos hek per asgje..ja detajet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here