Home LAJME Bokseri Serb: Jam mërzit fort se moti koh nuk e kam ‘Palu dajak’ naj shqiptar, lus Zotin me taku këto dit ndonji?

Bokseri Serb: Jam mërzit fort se moti koh nuk e kam ‘Palu dajak’ naj shqiptar, lus Zotin me taku këto dit ndonji?

0
Bokseri Serb: Jam mërzit fort se moti koh nuk e kam ‘Palu dajak’ naj shqiptar, lus Zotin me taku këto dit ndonji?

Bokseri Serb: Jam mërzit fort se moti koh nuk e kam ‘Palu dajak’ naj shqiptar, lus Zotin me taku këto dit ndonji?

Boksieri serb Predrag Kovačević në llogarin e tij në twiter ka shkruar se ndjehet shum i mërzitur që përshkak të pandemisë ai gjatë kohë nuk ka rra hur ndonjë shqiptarë. Kovacevic thotë se ai gjithmonë i ka fituar shqiptarët dhe tani nga malli që ka për të rra. hur nodnjë shqiptarë do ta nxjer të keqin duke e bërë pambuk shqiptarin e parë që do ta takon në rrugë. !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here