Home LAJME Bekim Jashari: Nëse populli shqiptarë kërkon që ne ta marrin Presidentin, Ne do ta marrim!

Bekim Jashari: Nëse populli shqiptarë kërkon që ne ta marrin Presidentin, Ne do ta marrim!

0
Bekim Jashari: Nëse populli shqiptarë kërkon që ne ta marrin Presidentin, Ne do ta marrim!

Edhe në Familjen Jashari e përmendin Presidentin, thonë se i përgjigjen nëse kërkesa vjen nga populli Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, zhvillimet politike në vend i konsideron jo të kënaqshme. Ai tha se duhet të bëhen bashkë pozitë e opozitë, kur janë në pyetje temat nacionale e sidomos dialogu me Serbinë. “Zhvillimet politike janë jo të kënaqshme dhe besoj që është dashur na si shtet me qenë shumë më kompakt e sidomos kur kemi tema nacionale”.

Duhet të bëhen bashkë pozitë e opozitë sepse janë në pyetje temat nacionale dhe bisedimet me Serbinë”. Kur foli për pozitën e presidentit dhe mundësin që nga kjo familje të ketë një kandidatë për këtë pozitë ai tha se familja Jashari asnjëherë s’ka kërkuar pozita. Sipas tij, vetëm populli mund ta bëjnë një propozim të tillë. “Janë qytetarët dhe populli që mund ta bëjnë një propozim të tillë siç ka ndodhur edhe në rastin tim për kryetar komune, sepse nuk është që dikush nga ne dëshiron të ketë pozita të tilla”.
Veq nëse na e kerkojn qytetaret, e jo Politikanet bdegjojeni deklareten e familjes jashari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here