Home LAJME Bëhet obligativ testimi për kosovarët që kthehen në Gjermani, mund të dëno,ohen me 25 mijë euro

Bëhet obligativ testimi për kosovarët që kthehen në Gjermani, mund të dëno,ohen me 25 mijë euro

0
Bëhet obligativ testimi për kosovarët që kthehen në Gjermani, mund të dëno,ohen me 25 mijë euro

Ambasada e Kosovës në Gjermani nëpërmjet një njoftimi ka se nga data 8 gusht të gjithë banorët rezidentë që i kanë kaluar pushimet në Kosovë dhe që kthehen në Gjermani obligohen t’i nënshtrohen testimit.

“Për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe Gjermanisë si dhe personat që kanë dyshtetësinë apo janë banorë rezidentë në Gjermani dhe kalojnë pushimet verore në terr,/itorin e Republikës së Kosovës: Nga data 8 Gusht 2020, me vendim të Qeverisë së Gjermanisë, Testimi për është OBLIGATIV posa të ktheheni në Gjermani”.

Sipas njoftimit, personat të cilët nuk e zbatojnë këtë vendim do të penalizohen financiarisht nga 150 eruo deri në 25 mijë euro.Njoftimi i plotë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here