Home LAJME Surroi: “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një “çoban“ nga Drenica

Surroi: “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një “çoban“ nga Drenica

0
Surroi: “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një “çoban“ nga Drenica

Kaluan disa vite qe nga ikja e presidentit historik Ibrahim Rugova, kjo dite nuk ka mundur ti ikë asesi publicistit Veton Surroi, ku th.uri el.ozhe për ish-presidentin e Vendit, ndërsa për presidentin aktual pati vetëm fj.alë te këq.ija. “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një çoban nga Drenica, kjo është e pakup.timtë. Presidenti Rugova ishte dhe mbetet fi.gura kryesore e lirisë dhe fitoreve ne Kosovë”

Kaluan disa vite qe nga ika e presidentit historik Ibrahim Rugova, kjo dite nuk ka mundur ti ikë asesi publicistit Veton Surroi, ku th.uri el.ozhe për ish-presidentin e Vendit, ndërsa për presidentin aktual pati vetëm fj.alë te këq.ija. “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një çoban nga Drenica, kjo është e pakup.timtë. Presidenti Rugova ishte dhe mbetet fi.gura kryesore e lirisë dhe fitoreve ne Kosovë”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here