Home LAJME Ramiz Kelmendi: ‘Gjermanet kanë fillur të kërkojn punë në ETC.’

Ramiz Kelmendi: ‘Gjermanet kanë fillur të kërkojn punë në ETC.’

0
Ramiz Kelmendi: ‘Gjermanet kanë fillur të kërkojn punë në ETC.’

Ramiz Kelmendi i cili zoteron qendren tregtare ETC tha se eshte shume i kenaqur me fitimet qe sjell kjo kompani, ai madje shtoj se te gjithe puntoret jane te kenaqur me pagat e tyre. paga me e ulet ketu eshte 800 euro.

Kelmendi tha: ‘Disa gjermane kane kerkuar te vijn ne Kosove dhe te fillojn pune ne ETC fal pages se madhe qe ne e japim.’ happeni happsiren e me p00shtme dhe ndiqnii pamjet e intervistes.
Ramiz Kelmendi i cili zoteron qendren tregtare ETC tha se eshte shume i kenaqur me fitimet qe sjell kjo kompani, ai madje shtoj se te gjithe puntoret jane te kenaqur me pagat e tyre. paga me e ulet ketu eshte 800 euro.

Kelmendi tha: ‘Disa gjermane kane kerkuar te vijn ne Kosove dhe te fillojn pune ne ETC fal pages se madhe qe ne e japim.’ ndiqnini pamjet e intervistes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here