Home LAJME Avni Bytyçi: ‘Albini ska dal me kërku falje popullit që i infektoj me korona, kurr mos e votoni at “pis”

Avni Bytyçi: ‘Albini ska dal me kërku falje popullit që i infektoj me korona, kurr mos e votoni at “pis”

0
Avni Bytyçi: ‘Albini ska dal me kërku falje popullit që i infektoj me korona, kurr mos e votoni at “pis”

Zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyçi në një postim të tij në Facebook ka reaguar pas letrës së ish kryeministrit Albin Kurtit, drejtuar ambasadorëve.
Bytyçi shkruan në Facebook se Albin Kurti si ish-kryeministër ka përgjegjësi për situatën aktuale në Kosovë.
Ai ka numëruar disa arsye pse Kurti është fajtor për gjendjen aktuale, duke thënë se ai duhet të kërkoj falje para qytetarëve dhe jo ndihmë nga ambasadorët. / pamjet!

Zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyçi në një postim të tij në Facebook ka reaguar pas letrës së ish kryeministrit Albin Kurtit, drejtuar ambasadorëve.
Bytyçi shkruan në Facebook se Albin Kurti si ish-kryeministër ka përgjegjësi për situatën aktuale në Kosovë.
Ai ka numëruar disa arsye pse Kurti është fajtor për gjendjen aktuale, duke thënë se ai duhet të kërkoj falje para qytetarëve dhe jo ndihmë nga ambasadorët. / eskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here