Home LAJME Avdullah Hoti: ‘O Ramush, mos ma luj trimin se Kosova me kryeministër mu asht ma e sigurtë se KURR’

Avdullah Hoti: ‘O Ramush, mos ma luj trimin se Kosova me kryeministër mu asht ma e sigurtë se KURR’

0
Avdullah Hoti: ‘O Ramush, mos ma luj trimin se Kosova me kryeministër mu asht ma e sigurtë se KURR’

Shefi i Qeverisë, Avdullah Hoti, ka thënë se s’ka nevojë për defilime në Karaçevë dhe as për deklarata pompoze pa e ditur se çka ka ndodhur në kufirin Kosovë-Serbi.

Ky reagim i Kryeministrit ka ardhur pasi sot Ramush Haradinaj shkoi në fshatin kufitar dhe kërkoi reagim të shtetit.

“Siguria në Kosovë nuk mund të rrezi kohet nga askush.

Shefi i Qeverisë, Avdullah Hoti, ka thënë se s’ka nevojë për defilime në Karaçevë dhe as për deklarata pompoze pa e ditur se çka ka ndodhur në kufirin Kosovë-Serbi.

Ky reagim i Kryeministrit ka ardhur pasi sot Ramush Haradinaj shkoi në fshatin kufitar dhe kërkoi reagim të shtetit.

“Siguria në Kosovë nuk mund të rrez ikohet nga askush.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here