Home LAJME Arrestohen katër persona në Prishtinë

Arrestohen katër persona në Prishtinë

0
Arrestohen katër persona në Prishtinë

Policia e Kosovës, Sektori Qendror i Hetimeve–Drejtoria për hetimin e trafik imit me qe nie njerëzore (DHTQNJ), pas hetimeve të zhvilluara, të udhëhequra nga Prokuroria Themelore, Departamenti i Përgjithshëm në Prishtinë, ka realizuar një plan operativo-taktik, me ç ‘rast janë kontrolluar dy lokacione (Prishtinë dhe Fushë Kosovë) ku janë identifikuar dhe katër persona të dyshuar; dy femra (një kosovare dhe tjetra shqiptare shtetase e Serbisë) dhe dy meshkuj kosovarë.

Përsonat e përfshirë janë arres’tuar nën dyshimin se kanë kryer veprat penale “Mundësim ose Detyrim në Prost’itucion”, “Ofrimi i lokaleve për prosti’tucion” apo “Bashkëkryerja” sipas kodit penal të RKS-së.

Gjatë realizimit të planit si prova materiale janë sekuestruar përkohësisht pesë (5) telefona mobil, njëqind e njëzet e pesë (125) euro, disa kopje të dokumenteve dhe një libër e evidencave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here