Home LAJME Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pisa dhe kan probleme sek.suale, lypin nga 7 gra a skan ?’

Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pisa dhe kan probleme sek.suale, lypin nga 7 gra a skan ?’

0
Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pisa dhe kan probleme sek.suale, lypin nga 7 gra a skan ?’

Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pisa dhe kan probleme sek.suale, lypin nga 7 gra a skan ?’

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shtruar një pytje mbi profetin e myslimanëve Muhamed se : “A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra”Në një pjesë të emisionit ajo në bisedë e sipër me nikoqirin ka treguar që e pyet vazhdimisht nanën e saj.

Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pisa dhe kan probleme sek.suale, lypin nga 7 gra a skan ?’

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shtruar një pytje mbi profetin e myslimanëve Muhamed se : “A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra”Në një pjesë të emisionit ajo në bisedë e sipër me nikoqirin ka treguar që e pyet vazhdimisht nanën e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here