Home LAJME Aks ion i policisë në veri të vendit dy te arre stuar

Aks ion i policisë në veri të vendit dy te arre stuar

0
Aks ion i policisë në veri të vendit dy te arre stuar

Aksion i policisë në veri të vendit dy te arr estuar

Dy persona të arre stuar, dy automjete të konfiskuara, një motorollë, një detektor i metaltë, si dhe shumë dokumente të automjeteve, janë epilogu i një aksioni policor të realizuar në mëngjesin në veri të Kosovës.

Ata jan te dushuar per fal sifikim te dukumenteve dhe gjesendeve te ndryshme ne bashkupunim me disa shqiptar te cilet jan ne perndjekje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here