Home LAJME Agim parelia: Deklaron pasuri prej gati 8 milionë eurosh

Agim parelia: Deklaron pasuri prej gati 8 milionë eurosh

0
Agim parelia: Deklaron pasuri prej gati 8 milionë eurosh

Kryetari i Komunës së Mitrovicës kishte deklaruar se ka milionat kur erdhi dhe mori postin e të parit të qytetit, mirëpo asnjëherë nuk tregoi konkretisht bizneset që kishte jashtë vendit.

Sidoqoftë, Agim Bahtiri rezulton mili oner nga pronat e paluajtshme që ka. Sipas deklarimeve që i bëri në qershor të këtij viti, ai ka katër shtëpi e tokë bujqësore, vlera e të cilave arrin 7 milionë e 610 mijë euro, shkruan Jepi zë.

Një shtëpi e Bahtirit, ka vlerën e 860 mijë eurove, një tjetër 200 mijë, e dy të tjera nga 150 mijë euro.

Sipas deklarimeve, Bahtiri ka tokë bujqësore në vlerë hiç më pak se 6 milionë e 250 mijë euro.
Por, gjithë kjo pasuri nuk korrespondon shumë me paratë e gatshme që Bahtiri i ka në bankë. Ai ka deklaruar vetëm 20 mijë euro para të gatshme.ja deklarata e plot e tij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here