Home LAJME A mund t’i gjeni 3 snajperistët e Policisë së Kosovës të fshehur në një zonë malore? (Video)

A mund t’i gjeni 3 snajperistët e Policisë së Kosovës të fshehur në një zonë malore? (Video)

0
A mund t’i gjeni 3 snajperistët e Policisë së Kosovës të fshehur në një zonë malore? (Video)

Policia e Kosovës është e strukturuar me gjitha njësitet e nevojshme.

Njësitit Special për Intervenime (NJSI) në mesin e saj ka edhe snajperistët të trajnuar në mënyrë profesionale.

Në një storje të bërë nga  shihen 3 pjesëtarë të cilët janë të fshehur dhe të kamufluar në një ambient malor.

Videoja më poshtë shfaqen këta snajperistë që në shikim të parë nuk ka gjasa të zbulohen se janë në territorin përkatës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here