Home LAJME ​Policia e Kosovës, e gatshme për t’iu përgjigjur sfidave në kohë pandemie

​Policia e Kosovës, e gatshme për t’iu përgjigjur sfidave në kohë pandemie

0
​Policia e Kosovës, e gatshme për t’iu përgjigjur sfidave në kohë pandemie

Gjatë këtyre vizitave u konstatua përgjegjësia e profesionalizmi i policisë në përgjigje ndaj pandemisë COVID-19 në secilën pjesë të vendit është e pandashme.

Në Drejtorinë Rajonale të Policisë së Kosovës të Mitrovicës-Veriu, komandanti i këtij rajoni, zëvendësdrejtori, dhe shefi i hetimeve, nënkolonel Nenad Simiq njoftuan u.d. ministrin për zbatimin e masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19, si dhe me vështirësitë me të cilat përballen.

U.d. i ministrit përgëzoi zyrtarët policorë për angazhimin e tyre dhe u zotua se do të vazhdojë mbështetjen e tyre, në mbrojtje të shëndetit dhe jetës së qytetarëve, pa dallim përkatësie etnike apo fetare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here